Івано-Франківськ

Спільне рішення: нічних богослужінь у Львові не буде

Через повномасштабну війну та комендантську годину, яка триває у Львові, традиційні нічні Великодні богослужіння не відбуватимуться.

630 360 1523029027 4426

Віряни Української греко-католицької церкви та Православної церкви України святкуватимуть Воскресіння Христове, втім без нічних богослужінь.

Керівники християнських конфесій міста спільно домовились, що з 00:00 по 05:00 годину, поки у Львові триває комендантська година, богослужіння не відбуватимуться, пише 24 Канал.

“Не хочу, аби хтось порушував комендантську годину. У нашому соборі ми робимо все, аби до комендантської години все встигнути і щоб люди повернулися додому. Дотримуватися комендантської години треба обов’язково”,– повідомив Архиєпископ і Митрополит Львівський УГКЦ Ігор Возьняк.

Керівник пресслужби Львівської Архиєпархії УГКЦ також рекомендувала усім парафіяльним громадам дотримуватись комендантської години.

“Беручи до уваги військовий стан в державі та дотримуючись усіх правил безпеки, Львівська Архиєпархія УГКЦ рекомендує усім парафіяльним громадам в час Пасхальних Богослужінь розпочинати і завершувати молитву дотримуючись комендантської години, а саме з 00:00 до 05:00 год”,– сказав керівник пресслужби Львівської Архиєпархії УГКЦ Михайло Квасюк.

Львівська міська адміністрація подякувала керівникам християнських конфесій за розуміння. Всі Богослужіння відбудуться до початку комендантської години, а ранкові Богослужіння вже розпочнуться після комендантської години.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено