Івано-Франківськ

В Івано-Франківському ТЦК проведуть перевірку щодо інциденту з цивільним

Вчора, 12 квітня, в інтернет-мережі поширили відео, на якому цивільний чоловік лежить на землі поблизу автомобіля патрульної поліції, а поруч

9cf15842ddffe50e scaled

Вчора, 12 квітня, в інтернет-мережі поширили відео, на якому цивільний чоловік лежить на землі поблизу автомобіля патрульної поліції, а поруч стоїть представник військкомату.

В Івано-Франківському ТЦК прокоментували відео та зазначили, що з даного фрагменту відео неможливо зрозуміти реальну ситуацію, яка трапилась, але користувачі соцмереж вже зробили емоційні висновки.

“Авторка звинувачує представників ТЦК та СП у протиправних діях щодо цивільної особи поблизу автомобіля патрульної поліції.  Керівництвом Івано-Франківського обласного ТЦК та СП призначена перевірка щодо даного випадку. У разі виявлення порушень – винних осіб притягнуть до відповідальності. Наголошуємо, що заходи з оповіщення проводяться в межах повноважень та згідно чинного законодавства”, – йдеться у повідомленні.

Водночас, у ТЦК нагадали громадянам про необхідність уточнення військово-облікових даних. За ухилення від мобілізації та неявку на виклик до територіального центру комплектування та соціальної підтримки передбачається адміністративна та кримінальна відповідальність.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено