Івано-Франківськ

Україна не ділилася з США планами контрнаступу – Associated Press

Україна не ділилася з США планами майбутнього контрнаступу ЗСУ на різних напрямках через сумніви у здатності Вашингтона зберігати таємниці.

image 4 scaled

Так званий витік секретних документів Пентагону навряд чи може зашкодити українським військовим під час ведення бойових дій.

Про це повідомляє Associated Press з посиланням на анонімних українських чиновників. Так, українські та американські офіційні особи заявили, що лише Київ знає деякі бойові плани ЗСУ та іншу оперативну інформацію, передають “Факти“.

“Якщо військові дії плануються, то про це знає дуже вузьке коло людей”, – зазначила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

У виданні зазначають, що “секретні документи” продовжують з’являтися в мережі – це може більше нашкодити Україні, ніж вже оприлюднені файли.

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив журналістам, що секретність у планах України про майбутні дії для відсічі російським військам залишається непорушною.

“У них є чудовий план. Але тільки президент Зеленський і його керівництво справді знають усі деталі цього плану“, – сказав він.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено