Івано-Франківськ

423 доба війни: загарбники не пропустили військову колону з пораненими окупантами до РФ

Для перевезення поранених окупантів ворог задіяв 14 вантажних автомобілів.

423 доба війни: загарбники не пропустили військову колону з пораненими окупантами до РФ

Розпочалася 423 доба війни в Україні: при спробі перетину Державного кордону України на територію росії, з певних причин російська сторона не пропустила військову колону та розвернула її назад. Відомо, що під час зазначеного переміщення частина військовослужбовців противника не вижила через відсутність належної медичної допомоги.

Ще понад 50 важкопоранених загарбників перевезли до шпиталю, що розгорнутий на базі Троїцької центральної районної лікарні. Про це вранці, 22 квітня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Протягом минулої доби, 21 квітня противник завдав 3 ракетних, 30 авіаційних ударів та здійснив 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.
  • Основні зусилля противник зосереджує на веденні наступу на Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках – там наші воїни відбили 53 атаки противника. В епіцентрі бойових дій залишається місто Бахмут.
  • На території республіки білорусь продовжують перебувати деякі підрозділи територіальних військ збройних сил російської федерації.
  • На Куп’янському напрямку протягом доби, що минула, противник здійснив спробу покращити тактичне положення, провів штурмові дії неподалік населеного пункту Лиман Перший, успіху не мав.
  • Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 5 ударів по районах зосередження окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 2 райони зосередження живої сили, зенітно-ракетний комплекс та ще 2 важливих військових об’єкти противника.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено