Івано-Франківськ

У Богородчанах два дитячі садочки об’єднають в один дошкільний заклад

В результаті у громаді буде 3 садочки - Сонечко, Веселка і Любисток, у кожному по 6 груп для дітей.
У Богородчанах два дитячі садочки об'єднають в один дошкільний заклад

У Богородчанах селищний голова прокоментував ситуацією з дошкільною освітою у громаді, яку останніми днями дуже активно обговорюють у соцмережах, пише ПІК. Зокрема, люди виступають проти закриття садочків та занепокоєні, що буде з їх працівниками.

“Шановні друзі, давайте без маніпуляцій і перекручень щодо запланованих змін у мережі дошкільних закладів у Богородчанах. Зміни викликані і демографічними, і міграційними процесами. І жодні зміни не є незворотніми, усі приміщення залишаються у комунальній власності громади і на балансі відділу освіти”, – повідомив Ростислав Заремба.

Він підтвердив, що садочки Дружба і Зірочка, які практично знаходяться на одній території , пропонується об’єднати в один дитячий заклад Любисток. У садочку Зірочка раніше навчалися діти 1-го класу ліцею №1, хоч і не повинні були там перебувати, оскільки є учнями школи, а не дошкільнятами. Дві групи з Зірочки, в тому числі логопедична, будуть переведені до новоствореного садочка.

За словами очільника Богородчан, відділ освіти має доручення максимально вирішити питання працевлаштування працівників.

“Існуюче приміщення садочка Зірочка пропонується використовувати і надалі виключно для потреб наших дітей, а саме для розміщення інклюзивно-ресурсного центру для роботи з дітьми з особливими потребами та гуртків і секцій центру позашкільної освіти”, – додав Заремба.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено