Івано-Франківськ

У Самборі придбають вбиральню з інтернетом з 2 млн гривень в підприємця з Франківська

Підприємець запропонував лише на 100 грн менше, хоча мінімальний крок пониження ціни становив, за умовами торгів, 10 тис. грн.

У Самборі придбають вбиральню з інтернетом з 2 млн гривень в підприємця з Франківська

За результатами тендера КП “Об’єднане” Самбірської міської ради єдиним учасником та переможцем став підприємець Себастьян Чумаченко з Івано-Франківська. Тож у Самборі Львівської області встановлять громадську вбиральню (комплект модульної вбиральні) вартістю 2 млн гривень. Про це йдеться на сторінці торгів у Prozorro, пише ПІК.

Стартова ціна, за яку місто було готове придбати вбиральню, становила 2 млн грн. 

“Згідно з документами, йдеться про модульну вбиральню на дві кабінки з пеленальним столиком для батьків із маленькими дітьми. Оплата за послуги вбиральні має бути безконтактною – для цього у вимогах прописана наявність купюро- і монетоприймача та можливість розраховуватися банківською карткою”, – йдеться у повідомленні.

У вбиральні передбачено:

  • освітлення і датчики руху,
  • інтернет,
  • зовнішнє відеоспостереження,
  • облаштування для людей з інвалідністю.

Термін доставлення вбиральні – до кінця 2023 року.

Підприємець Себастьян Чумаченко зареєстрований в Івано-Франківську. За даними сервісу YouControl, він працює у сфері права, але не тільки.

Себастьян Чумаченко здійснює комплексне обслуговування об’єктів, геодезичні послуги і навіть ремонт доріг. Він і раніше вигравав подібні тендери в Івано-Франківській області на обслуговування модульних вбиралень. Себастьян Чумаченко є засновником декількох компаній.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено