Івано-Франківськ

Індустрія розумних секс-іграшок: які вони бувають?

"Розумні" девайси дозволяють з максимальним комфортом насолоджуватися солодкими сексуальними переживаннями.

kSOMeG5 jlc 560x560 1

Сьогодні індустрія інтимних товарів надзвичайно розвинена – велика кількість чоловіків та жінок із задоволенням користується всілякими вібруючими та пульсуючими штучками, не соромлячись своїх бажань. Творці секс-іграшок розробляють і створюють нові цікаві моделі для отримання насичених еротичних відчуттів.

Що таке «розумні» секс-іграшки?

До цієї категорії відноситься не тільки теледильдоніка – функція, що дозволяє парам займатися майже повноцінним сексом на великій відстані. Сюди ж входять усі секс-пристрої, які управляються зі смартфоном, а також гаджети, оснащені просунутими функціями. Інтерактивні аксесуари користуються популярністю, тому що забезпечують якісну стимуляцію і дозволяють не відволікатися від основного процесу при зміні режимів вібрації, швидкості, малюнка і т.д.

Оргазми поза домом

Сьогодні кожна дівчина має можливість насолоджуватися гострими сексуальними відчуттями де завгодно – на роботі, навчанні, прогулянці. Для цього створюються стильні, зручні вібратори під одяг – мініатюрні вироби анатомічних форм, які не помітні оточуючим. Якщо подобається ніжна дія на точку G, потрібно вибрати вагінальний вібратор – з занурювальною частиною. Але є також кліторальні стимулятори. І ті, й інші можна сміливо носити під одягом – вібрація безшумна, ніхто не помітить маленького жіночого секрету.

Проста підзарядка

Секс-іграшки на батарейках поступово йдуть у минуле. Сучасні інтимні гаджети зазвичай працюють за рахунок вбудованих акумуляторів. Всі відомі компанії при створенні інтимних гаджетів преміум-класу обов’язково оснащують USB-зарядкою. Крім того, що це дуже зручно, такий підхід ще й благотворно відбивається на навколишньому середовищі, адже викинуті використані батареї забруднюють природу. Секс-іграшки можна заряджати від звичайної розетки, комп’ютера, ноутбука – для комфорту користувачів.

Теледильдоніка

Якщо закохані змушені розлучитися на якийсь час, це не означає, що їхнє інтимне життя має зупинитися. За допомогою «розумних» секс-девайсів можна радувати один одного якісними еротичними ласками. Спеціальні моделі інтимних виробів синхронізуються зі смартфоном, після чого партнери можуть керувати девайсами один одного. Більше того – є пристрої, які яскраво відгукуються на дії та передають їх на секс-девайс іншого партнера. Це вже не просто вірт із відеозв’язку, а практично справжня інтимна близькість.

Що вміють «розумні» секс-іграшки:

  • підлаштовуватись під індивідуальні особливості користувача;
  • робити нові малюнки вібрації за бажанням людини;
  • керуватися з великої відстані (за допомогою смартфона або дистанційного пульта);
  • вібрувати під обрану користувачем мелодію;
  • робити безліч різноманітних видів стимуляції;
  • безперебійно працювати протягом тривалого часу.

Варіантів «розумних» девайсів для сексу та мастурбації величезна кількість – і всі вони приносять масу яскравих та насичених еротичних відчуттів. Наприклад, для інтимної близькості чудово підходить парний вібратор – секс-пристрій, який одночасно впливає вібрацією на статеві органи обох партнерів. З таким аксесуаром бурхливі оргазми забезпечені.

Варто відзначити, що сучасні інтерактивні секс-іграшки завжди виглядають надзвичайно елегантно та збудливо. Для створення в обов’язковому порядку використовуються безпечні та дуже приємні на дотик матеріали, за рахунок чого посилюється інтенсивність приємних відчуттів. Мастурбатори, вагінальні кульки, вібратори різноманітних форм – який би варіант “розумної” секс-іграшки не був обраний, результат буде приголомшливим – море насолоди та божевільні оргазми.

ПРОМО

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено