Івано-Франківськ

Тисменицьку лікарню не включили до числа медзакладів Івано-Франківського кластеру: причина

 Представники обласного Департаменту охорони здоров'я жодного разу не відвідали Тисменицьку громаду та місцеві лікувальні заклади.

Тисменицьку лікарню не включили до числа медзакладів Івано-Франківського кластеру: влада б'є на сполох

Керівництво Тисменицької міської ради, депутати та члени виконавчого комітету вимагають у Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОВА включити Тисменицьку лікарню до числа загальних лікарень Івано-Франківського кластеру.

Вони вже подали звернення щодо цього питання до Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я, народного депутата України Ігоря Фріса, Івано-Франківської ОВА та Івано-Франківської обласної ради, пише ПІК.

“Виникає занепокоєння щодо можливого виключення комунального некомерційного підприємства «Тисменицька міська лікарня» з переліку спроможної мережі закладів Івано-Франківської області та відповідно із не визначенням джерел його фінансування”, – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtube та Telegram

28 квітня 2023 року Івано-Франківська ОВА проводила нараду з питань формування спроможної мережі закладів охорони здоров’я Івано-Франківського району, на якій представників територіальних громад повідомили щодо віднесеності лікарень області до певного виду.

“У даному рішенні КНП «Тисменицька міська лікарня»  не зарахована до числа загальних закладів охорони здоров’я, оскільки обслуговування населення становить до 30 тисяч людей, а має бути понад 40 тисяч людей. Як аргумент під час наради представники Тисменицької громади представили договори про обслуговування КНП «Тисменицька МЛ» стаціонарною допомогою жителів Єзупільської та Ямницької ТГ”, – додають в міськраді.

У міській раді наголошують, що мова не йде про закриття лікарні.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено