Івано-Франківськ

У Франківську посадили дерева: долучилися жителі Херсонщини (ФОТО)

Івано-Франківськ поповнився новими деревами.

345418858 569120995361174 151350772982234135 n scaled

У переддень Дня міста на міському озері посадили молоді деревця. Долучилися до події жителі Херсонщини.

Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків, пише ПІК.

«Ми хотіли залишити тут частинку своєї турботи, уваги до міста в день його народження. Ми тут живемо вже досить довго, виїхавши з окупації. Івано-Франківськ – наш прихисток, дуже гостинне місто і дуже приємне. Воно нам дало другу домівку. Тож хочеться зробити багато, аби це місто було ще гарніше. Вкласти свою любов, турботу, шану і вдячність всім франківцям за те, що ми почуваємо себе тут в безпеці», – каже В голова БО «Херсон нескорений», координатор херсонського хабу в Івано-Франківську Володимир Клюцевський.

Посадити дерево в Івано-Франківську прийшла і донька покійного Богдана Гаврилишина – Патриція Шморгун-Гаврилишина. З початку війни вона створила з чоловіком та друзями благодійний фонд, який займається допомогою ВПО в Україні та турботою про українських матерів з дітьми, поки їхні батьки, чоловіки та сини захищають Батьківщину.

“Радує, що багато людей, які приїхали до нас, активні, створили свої спілки, працюють в культурних, волонтерських напрямках. Це дуже важливо. Ми одна велика спільнота”, – підкреслив Марцінків.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено