Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 8-14 травня 2023 року

Дівам радять влаштувати додаткові вихідні, а на Стрільців чекають нові цікаві проєкти.

Ваш гороскоп на тиждень: 8-14 травня 2023 року

Ваш гороскоп на найближчий тиждень може бути корисним орієнтиром у повсякденному житті. Що прогнозують зірки для усіх знаків зодіаку 8 – 14 травня 2023 року, пише ПІК з посиланням на ТСН.

ОВЕН (21 березня – 20 квітня)

Освіжити кохання з партнером допоможуть спільні прогулянки на природі, цікаві подорожі. Скористайтеся своїм високим енергетичним статусом, щоб зайнятися спортом та отримати бажані форми тіла. Підприємці та начальники можуть вчергове зіткнутися з протидією конкурентів, які із завзятістю, гідною кращого застосування, претендуватимуть на те, що ви вважаєте своїм. Однак ви міцний горішок і голими руками вас не візьмеш.

ТЕЛЕЦЬ (21 квітня – 20 травня)

Романтична вечеря посилить почуття та дасть привід для відвертих зізнань. Це непростий період, як для закоханих, так і для подружжя, які давно одружені. Можливо, виявляться: дратівливість, претензії одне до одного, моральна втома, фінансові непорозуміння. У низці випадків розбіжності будуть пов’язані з дітьми, і переважно це стосується пар, які мають спадкоємців від різних партнерів. Водночас сперечатися зараз абсолютно марно. Краще перечекати негативного періоду, щоб не наламати дров.

БЛИЗНЯТА (21 травня – 21 червня)

У цей період вам вдасться залагодити майнові суперечки з родичами, переїхати до нової квартири, завершити ремонт. Також є ймовірність повернення колишніх взаємин, але довіряти почуттям, що знову наринули, все ж, не варто. Надмірна емоційність у період може зашкодити і навіть зруйнувати наявні стосунки. Для тих, хто шукає свого ідеального партнера, час, сприятливий. Головне для вас – сформувати чітку думку щодо важливих для вас питань, вирішення яких назріло. Це вимагатиме деякого часу, але, як кажуть, тихіше їдеш – далі будеш.

РАК (22 червня – 22 липня)

Можливо, для цього доведеться залучити кошти збоку. У цей час активні люди можуть зіткнутися з перешкодами. Здавалося б, багато подолано, але зараз доведеться знову повертатися до колишніх питань і вирішувати складні завдання. Крім цього, можливі й несподівані перевірки, що загальмує далекосяжні плани, але не скасує їх зовсім. Службовець зіткнеться з жорсткою конкуренцією, проте його позиції досить сильні, і нічого, окрім великого нервового стресу, йому не загрожує.

ЛЕВ (23 липня – 23 серпня)

Щоб добре заробити, не сидіть на місці. Ви маєте великий потенціал, тому задійте всі ресурси для збільшення доходів. Багато підприємців продовжать розширення справи, і важливою статтею майбутніх витрат стануть справи господарські, і навіть різні операції з нерухомістю. У любовній сфері не все складатиметься ідеально. У наявних взаєминах є проблеми, які морально пригнічують. Вирішити їх так швидко не вийде через взаємні образи і претензії, що накопичилися, тому варто зробити паузу і добре обміркувати перспективи вашого союзу.

ДІВА (24 серпня – 23 вересня)

Незайвим буде влаштувати собі додаткові вихідні та вирушити до спа-салону або сауни, щоб розвантажити нервову систему. А так, загалом, ваш організм зараз невразливий. До кінця тижня назріє потреба у відвертій розмові, намагатеся бути об’єктивними та зрозуміти почуття партнера. Самотнім представникам знака зірки обіцяють бентежливе знайомство з унікальною людиною, яка не стане постійним супутником, але надихне на нові звершення. Однак уникайте ідеалізації коханого, щоб не потрапити у пастку зайвих очікувань.

ТЕРЕЗИ(24 вересня – 23 жовтня)

Сімейні союзи будуть оточені побутовими турботами і турботою про маленьких дітей. Можливі проблеми зі здоров’ям у літніх батьків. Не турбуйтеся, якщо все йде надто повільно. Кардинальні зміни відбудуться, але не за один день. Адже ви на правильному шляху, а це означає, що все буде добре. Щоденна рутина дуже обтяжує, але без неї не вдасться реалізувати масштабних проєктів. Натомість у творчості ступору не передбачається. Настає період серйозних змін, тому встигніть завершити розпочаті минулого місяця справи.

СКОРПІОН (24 жовтня – 23 листопада)

Для всіх справ професійного плану – найкращий час. Доведеться займатися допрацюваннями у професійній сфері. Попросіть підвищення на службі – на початку місяця буде шанс отримати схвалення керівництва. Підприємцям необхідно вирішити справи з податковою службою та фінансовими звітами. Зараз закладаються основи вашого професійного майбутнього, і цей процес не можна квапити. Тому добре все обміркуйте і нікуди не поспішайте – у результаті буде краще.

СТРІЛЕЦЬ (24 листопада – 21 грудня)

На вас чекають нові цікаві проєкти, навчання, підвищення кваліфікації, прибуткові підробітки. Кошти будуть надходити стабільно і навіть з непоганим “наваром”. Проте період непростий для всіх без винятку пар. Романтичні почуття охолонуть, на зміну їм прийдуть побут і багато обов’язків. Взаємини з чоловіком стають складнішими — можливе відчуження, віддалення одне від одного. Прогресу поки що очікувати не варто, особливо якщо цей процес розпочався давно.

КОЗОРІГ (22 грудня – 20 січня)

Можливо, у спілкуванні з близькою людиною ви уникаєте обговорення чогось важливого, наболілого, але щирість – найкраще вирішення багатьох проблем. Ваша завантаженість на роботі тільки піділлє олії у вогонь. З родичами не виключені суперечки, конфлікти на фінансовому ґрунті, стримуйте свій запал та амбіції. Багато сил забиратимуть діти, яким зараз, як ніколи, потрібна ваша підтримка та допомога у навчанні. Удомі може з’явитися нова побутова техніка, захочеться починати невеликий ремонт та переставлянння меблів.

ВОДОЛІЙ (21 січня – 20 лютого)

Травень для вас – місяць нервозний. Настав час змін і не всі будуть райдужними. Вам доведеться поринути у щось чуже – у справи господарські та побутові. Можливе значне ослаблення енергетики та загострення старих хронічних захворювань. Приділіть увагу програмі детоксу у раціоні харчування, профілактиці. Підвищену увагу можуть вимагати питання фінансового плану. Багатьом підприємцям доведеться переглянути бюджет, оскільки вкладення у справу виявляться надмірними.

РИБИ (21 лютого – 20 березня)

Активне спілкування допоможе вам знайти надійних партнерів, закласти фундамент для найвигідніших проєктів. Ваші починання отримають протекцію впливових осіб, які із задоволенням співпрацюватимуть із вами. У спілкуванні з новими партнерами чи колегами поводьтеся тактовніше. Від вашої доброзичливої поведінки залежатиме не лише кар’єра, а й фінансове становище. Не виключено, що біганина інстанціями і конторами виснажує морально. Але і тут є свої плюси – документи підписано, а гроші надійдуть на рахунок вчасно.

  • Читайте гороскоп, щоб бути готовим будь-яких несподіванок долі!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено