Івано-Франківськ

Гвардійці Франківщини отримали FPV-дрони (ФОТО)

Дрони будуть використані, як для розвідки та дорозвідки, наведення та корегування так і для знищення техніки, живої сили, укриттів ворога.

photo 2 1 scaled

Бійці Прикарпатського підрозділу Національної гвардії України, які виконують бойові завдання в найгарячіших точках фронту, отримали FPV-дрони від благодійного фонду “Козицького”, пише ПІК.

“Це стало важливим кроком в забезпеченні ефективності військових операцій, що здійснюються нашими спеціалістами та значно підвищить безпеку самих бійців. Гвардійці пройшли багаторівневий курс навчання з управління дронами, як на симуляторах, так і бойових зразках, а також спеціальний курс із роботи з корисним навантаженням, яке допомагатиме бійцям на фронті перетворювати поганих руських в хороших. За результатами навчання наші пілоти опанували майстерністю на рівні, який забезпечить ефективне виконання поставлених завдань командуванням”, – йдеться у повідомленні.

Використовуючи такі дрони зменшуються ризики для життя бійців та підвищуємо їхню безпеку на полі бою, адже оператори працюють на відстані до 10 кілометрів від цілей.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено