Івано-Франківськ

Парад у Москві: до Путіна приїхали сім закордонних лідерів (ФОТО, ВІДЕО)

Глядацькі крісла й мішечки червоного кольору.

Парад у Москві: до Путіна приїхали сім закордонних лідерів (ФОТО, ВІДЕО)

У столиці Росії, сьогодні, 9 травня, відбудеться святковий парад, приурочений до Дня перемоги: на Червоній площі тривають останні приготування. Про це повідомляють пропагандистські видання, пише ПІК.

“Наразі на вулицях Москви зібралося чимало військової техніки. Крім того, для гостей параду облаштували спеціальні місця: зону з червоними сидіннями. До того ж на росіян очікують подарунки: мішечки з конструктором усередині”, – йдеться у повідомленні.

Також до Путіна на парад приїхали сім закордонних лідерів. На День перемоги до Москви завітали самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко, президент Киргизстану Садир Жапаров, прем’єр Вірменії Нікол Пашинян, президент Узбекистану Шавкат Мірзієєв, президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв, президент Таджикистану Емомалі Рахмон та президент Туркменістану Сердар Бердимухамедов. 

Раніше у Кремлі наголошували, що не запрошували закордонних гостей, бо «не кругла дата». Єдиним закордонним гостем з-поміж політиків на параді планувався президент Киргизстану Жапаров, який перед святом мав приїхати до Москви з робочим візитом, проте згодом ця цифра збільшилася до трьох.

“Також в умовах спецоперації влада низки російських регіонів ухвалила рішення відмовитися від проведення параду 9 травня. Зокрема, військових парадів цього дня не буде у Бєлгороді, Курську, Криму та Севастополі”, – додають у виданні.

Проте військовий парад 9 травня в Москві пройде без будь-яких скорочень, на ньому виступить диктатор Володимир Путін. Пєсков заявив, що не треба очікувати будь-яких змін у програмі параду на тлі недавніх атак безпілотників на Кремль: у росіян все йде «за планом».

На параді у Москві проїхався лише один музейний Т-34 1940-х років та десяток БМП. Повітряну частину параду скасовано, офіційною причиною названо погодні умови.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено