Івано-Франківськ

«З доброго – тільки назва вулиці»: чи ремонтуватимуть у Коломиї вулицю Едельвейсів

Ремонту вулиці Едельвейсів немає у першочергових планах.

c38W1tPFrkEF5JbrUXNcA5oSfQBn05Jg scaled

Міський голова Богдан Станіславський в інтерв’ю на”Радіо Сяйво” розповів, чи ремонтуватимуть цьогоріч вулицю Едельвейсів у Коломиї.

“Кожна пора року- випробування. Сюди давно відмовляються їхати таксисти. Водії, які випадково сюди заїхали, оминають. Сюди вже не їздить маршрутка №10. Словом, з доброго у нас тепер – тільки назва вулиці славних Едельвейсів. Гадаю, маючи таку назву, шлях заслужив хоча б бути проїзним, бо зараз, місцями, це практично неможливо, не чіпляючи дном вибоїни”, – йшлося у запитанні коломиян.

Як зазначив Богдан Станіславський, ремонт вулиці планується, однак це не першочергове завдання

“Це у планах є. Я пам’ятаю, коли вона була проїзна, я часто нею користувався. Зараз ми розробили під’їзд по вулиці Хмельницького. І вона дуже актуальна буде, якщо її поремонтувати капітально – від церкви на Петлюри і з виїздом на Франка. Це дуже важлива артерія для нашого міста, вона є в планах, але не першочергових планах…Серед капітальних, у другій черзі є і вулиця Едельвейсів“, – зазначив Богдан Станіславський.

За словами міського голови, виготовлення проектно-кошторисної документації планують на червень.

Зараз у місті ремонтують вулиці Кобилянська, Гетьманська та Косачівська.  Нагадаємо, по вулиці Гетьманська укладуть два шари асфальтного покриття, облаштують тротуари з обох сторін. Ремонт там розпочався 9 травня. 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено