Івано-Франківськ

Залужний з’явився на весіллі українців, поки росіяни пишуть про його “ліквідацію” (ФОТО)

Наречений виклав фото з церемонії і зазначив, що "у початках" його сімʼї "стоїть легендарна людина".

Залужний з'явився на весіллі українців, поки росіяни пишуть про його "ліквідацію" (ФОТО)

Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний з’явився на весіллі української пари в той час, коли російська пропаганда поширює фейки про його “загибель”.  Про це у Мережі повідомив наречений Максим Алєксєєв, пише ПІК.

У своєму дописі Алєксєєв вказав, що мріяв, щоб такий особливий момент його життя здійснила особлива людина.

“І це вийшло: Валерій Федорович погодився. Тепер у початках нашої сімʼї стоїть легендарна людина, яка є прикладом особисто для мене і, я впевнений, для всіх інших. А тепер і для нашої сімʼї”, – йдеться в повідомленні нареченого.

Він також подякував головнокомандувачу ЗСУ за згоду побувати на церемонії і зазначив, що Залужний зробив “цей момент по-справжньому неймовірним”.

Додамо, що напередодні російська пропаганда узялася поширювати в інтернеті фейки про начебто загибель Залужного, командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського та інших військових командувачів.

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр наголосила, що все українське військове командування живе. Вона наголосила, що росіяни навмисно поширюють фейки, щоб вплинути на військове керівництво України та підняти бойовий дух окупаційної армії. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено