Івано-Франківськ

Лише у лютому мобілізували: під Бахмутом загинув військовий з Бурштинської громади (ОНОВЛЕНО)

37-річний Олег Вербовий був уродженцем села Слобода.

Лише у лютому мобілізували: під Бахмутом загинув військовий з Бурштинської громади

Під Бахмутом 10 травня загинув захисник з Бурштинської громади Вербовий Олег. Призваний чоловік був 20 лютого 2023 року. Олег служив у 2 стрілецькому відділенні 2 стрілецького взводу 3 стрілецької роти військової частини А4809. Сумну звістку повідомила Бурштинська міська рада, пише ПІК.

“Знову маємо сумну звістку з фронту… В ході бойових дій у районі населеного пункту Бахмут Донецької області 10 травня, загинув наш Захисник, мешканець села Слобода – Олег Вербовий”, – йдеться у повідомленні.

15 травня з воїном попрощалися у рідному селі. В останню путь провести захисника зібралися багато людей.

346988727 768063954808578 4481426605212115797 n scaled

“Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким та друзям нашого Героя. Вічна йому пам’ять та вічна слава”, – додали у міській раді.

Додамо, що полеглий військовий не був одружений. Олега мобілізував Галицький РТЦК та СП, за словами рідних, без належного медогляду і на довідки щодо захворювання там не дивилися. Він прослужив менше ніж три місяці. У воїна залишилися мама та брат з родиною.

У самому центрі комплектування міста Галича запевняють, що нікого без військово-лікарської комісії не мобілізовують. Зокрема, старший лейтенант Володимир Гулик сказав, що Олег Вербовий проходив медогляд три дні.

А майор Ігор Гаєвський зазначив, що якщо у військовозобов’язаного немає скарг на здоров’я, і він в присутності лікарів це говорить, то медкомісію чоловік не проходить. Якщо є скарги є, то відправляють на обстеження:

“Якщо він (ред. військовозобов’язаний чоловік) сказав при всіх, що його нічого не хвилює. І готовий підписати, що його нічого не хвилює, то підписує, щоб не проходити всіх лікарів. І таких хлопців було дуже багато. Якщо немає скарг на здоров’я, що лікар буде шукати…”.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено