Івано-Франківськ

Рогатинська громада отримала відзнаку на конференції високого рівня у Львові (ФОТО)

Рогатинщину відзначили з поміж 21 територіальної громади, серед яких, зокрема, Канів, Львів, Миргород, Полтава, Трускавець.

Рогатинська громада отримала відзнаку на конференції високого рівня у Львові (ФОТО)

Рогатинська громада отримала відзнаку на конференції високого рівня – «Угода мерів в Україні: працюємо разом над зеленим відновленням». Подія відбувається у рамках Covenant of Mayors – East у Львові.

До неї долучились близько 175 міст-учасників Зеленої угоди з різних куточків країни, представники та представниці інституцій ЄС, національних органів влади. Про це повідомляє міська рада у Фейсбук, пише ПІК.

“Захід мав на меті окреслити перспективи підтримки ЄС для українських громад у контексті післявоєнного відновлення, крім того, розглянути результати досягнення цілей ЄС щодо клімату і енергії”, – йдеться у повідомленні.

До слова, угода мерів – наймасштабніший у світі рух щодо клімату та енергії. Європейська ініціатива поєднує тисячі місцевих органів влади, які добровільно доєднались задля досягнення цілей ЄС щодо клімату та енергії. 

“Розуміючи необхідність зменшення енергетичної залежності нашої країни, наша громада також старається іти в ногу з часом, тож орієнтується на ефективне управління”, – додають у міській раді.

346102094 1419603828852721 5125356327076731019 n 1 scaled

Додамо, що таку відзнаку отримала і Калуська громада.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено