Івано-Франківськ

Зміни дорожнього руху: у Франківську одну із вулиць перетворять на пішохідну зону

В Івано-Франківську провели чергове засідання Комісії з безпеки дорожнього руху. Зокрема, було прийнято декілька рішень.
IMG 20201101 152217 scaled

фото ілюстративне

Реконструйовану вулицю Левка Лукʼяненка перетворять на закриту пішохідну зону, обмежену стовпчиками та болардами.

Про це повідомив заступник міського голови Михайло Смушак, пише ПІК.

“Таким чином, ще шматок центральної частини міста Івано-Франківська набуває людиноорієнтованого європейського обличчя”, – зазначив Смушак.

Окрім цього, прийняли такі рішення:

  • у рамках реконструкції вулиці Фотія Володимирського, надання дозволу на влаштування засобів заспокоєння руху, які не дадуть змоги автомобілям їхати швидко та наражати на небезпеку мешканців вулиці.
  • встановлення зеленої стрілки на світлофорі для правого повороту на перехресті вул. Тисменицької – Декабристів – Героїв Миколаєва.
  •  черговий Муніципальна Інспекція продовжить роботу із демонтажу незаконно встановлених обмежувачів та інших елементів.
  • також на окремих локаціях міста незабаром з’являться дорожні знаки 5.42.3 “Місце стоянки для розвантаження”, які буде засновано вперше на вулицях Івано-Франківська. Це створить можливість для безперешкодного розвантаження товару для підприємців та закладів сервісу. Рішення про надання дозволу на встановлення цих знаків було прийнято сьогодні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено