Івано-Франківськ

Наслідки удару на Хмельниччині: зруйновані сотні будинків, постраждали 11 людей

Мер Хмельницького розповів про наслідки ворожої атаки.

photo 2023 05 13 10 27 06 scaled

Як вже повідомляла ПІК, в ніч на 13 травня було одразу декілька влучать ворожих дронів в сусідню з Хмельницькою територіальну громаду.

Наразі з 11 потерпілих 1 людина госпіталізована, але, на щастя, життю нічого не загрожує. Ще 10 отримали медичну допомогу, але лікуватись будуть амбулаторно. Ступінь поранень – це порізи склом, поранення від ударів внаслідок падіння стелі, дверей. Кількість поранених може збільшуватись”, – розповів міський голова Хмельницького Олександр Симчишин в ефірі телемарафону.

Він також зазначив, що кількість поранених може збільшуватися, бо люди постійно звертаються до травмпункту міської лікарні.

За словами Симчишина, внаслідок російської атаки суттєво постраждала саме житлова інфраструктура – сотні будинків, це й багатоповерхові, і приватні житлові будинки. Переважно пошкоджено дахи, стелі, двері, вікна.

“Постраждало багато навчальних закладів, а також об’єкти культури, промислові та комерційні приміщення, адміністративні будівлі. Ступінь пошкодження – дахи, стелі, балкони, двері, вікна”, – додав очільник громади.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено