Івано-Франківськ

На Запорізькому напрямку загинув військовий з Прикарпаття Савчин Андрій

Він пішов на фронт в перші дні повномасштабного вторгнення.
На Запорізькому напрямку загинув військовий з Прикарпаття Савчин Андрій

На Запорізькому напрямку, 19 березня, під час наступу на позиції ворога, загинув захисник з Старих Богородчан Савчин Андрій Михайлович. Сумну звістку повідомила селищна рада, пише ПІК.

Андрій тривалий час перебував на заробітках у Чехії. Будував висотні будинки. І, як почалася війна, твердо вирішив повернутися до України. Свій вчинок пояснював так: «Тато вже старі, Микола (брат) – священник, у Юрчика (найменший брат) – дрібні діти. А я подивлюся з тої будови в бік України і серце мені мліє».

“Світла пам’ять та вічна слава тобі, Андрію! Батьки втратили найдорожче, що в них було – сина, дружина – вірного чоловіка, діти – батька-героя, брати – найкращого брата, село – гідного односельчанина, Україна – ще одного Героя. Висловлюємо щирі співчуття і розділяємо біль непоправної втрати з рідними та близькими Андрія”, – йдеться у повідомленні.

Про час прибуття полеглого захисника до рідного краю та чин похорону повідомлять додатково. 15 травня 2023 року бійця ідентифікували. Військовослужбовець поліг на 43 році життя.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено