Івано-Франківськ

Зеленський знову зібрав Ставку: що розглянули?

З-поміж іншого, на Ставці скоригували графік постачання озброєння та боєприпасів.

FwNyI47WwAMehL9 scaled

Президент України Володимир Зеленський у вівторок, 16 травня, провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

Заслухав керівників Об’єднаних стратегічних угруповань військ про перебіг бойових дій на їхніх ділянках фронту. Про це президент повідомив в Telegram.

Перша справа після повернення до Києва – Ставка. Розглянули загальну оперативну обстановку й дані розвідок”, – написав він.

За словами президента, на Ставці скоригували графік постачання озброєння та боєприпасів. Також скорегували їхній розподіл по бойових частинах та резервах.

Окрім того, заслухали результати перевірки боєготовності новостворених бригад.

Тим часом…

Протягом декількох днів наші війська звільнили від ворога на півночі та півдні передмістя Бахмута близько 20 квадратних кілометрів.

Про це повідомила у соцмережі повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Водночас, ворог дещо просувається в самому Бахмуті, вщент знищуючи місто артилерією. Крім того, ворог підтягує підрозділи професійних десантників.

За словами Маляр, тривають важкі бої з різним результатом. У ситуації, що склалась, наші війська роблять максимум і навіть більше.

«Те, що оборона Бахмута триває стільки місяців та ще й на певних ділянках є просування – це надзусилля наших бійців та високий рівень фаховості командування обороною», – додала представниця Міноборони.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено