Івано-Франківськ

У Болехові не підтримали виділення коштів на внутрішню вбиральню для Поляницького ліцею

Депутатський корпус не підтримав пропозицію начальника управління освіти міськвиконкому Богдана Мельника.

У Болехові не підтримали виділення коштів на внутрішню вбиральню для Поляницького ліцею

У Болехові начальник управління освіти запропонував виділити близько 60 тисяч гривень на корегування проєктно-кошторисної документації  для будівництва внутрішніх туалетів у Поляницькому ліцеї, без якої неможливе фінансування робіт та завершення будівництва об’єкта. Про це повідомляє міська рада, пише ПІК.

“Зверталася до обранців з проханням підтримати цю пропозицію і депутатка Ольга Соболь: “Це дуже болюче питання, бо Поляницький ліцей – єдиний у громаді, де немає внутрішніх туалетів. Діти ходять у різні пори року в надвірний туалет, за 500 метрів від школи. Я вважаю, що забезпечення належних санітарних умов для дітей – наше першочергове завдання. Будівництво туалетів необхідно завершити”, – йдеться у повідомленні.

Проте, думка депутатів з цього приводу не була єдиною. Пропозицію про виділення коштів на виготовлення проєктних документів підтримали лише 11 присутніх депутатів. Не голосували депутати Андрій Юсип, Тарас Лесів, Алла Єфіменко, Зеновій Мандрик, Ігор Юзьків, Ярослав Ходак, Василь Клим, Тетяна Ориник, Богдан Качур, Анатолій Височанський, Віктор Яцків.

Єдину згоду представники депутатського корпусу дали на доповнення проєкту рішення в частині виділення коштів, необхідних на проведення технічної інвентаризації об’єктів комунальної власності.

Раніше ПІК повідомляла, що депутати не підтримали пропозицію мера, виділити 2 мільйони на ремонт дороги “Болехів-Козаківка”, яка майже не проїзна.

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено