Івано-Франківськ

Прикарпатські волонтери передали на передову велику партію дефіцитних засобів зв’язку (ФОТО)

Івано-франківський #SaveUkraineNow(SUN) закупив та передав військовим засоби зв’язку та комплектуючі загальною вартістю понад 680 тисяч гривень.

1234890 scaled

Цього разу прикарпатські захисники отримали 20 наборів автомобільних радіостанцій Motorola з гарнітурою, кріпленнями та кабелями, а також 50 додаткових батарей до ручних рацій Hytera. Обладнання відправилося в одну за найгарячіших точок фронту.

За минулі два місяці волонтери SUN також передали в прикарпатські підрозділи 6 автомобільних радіостанцій Hytera, 13 ручних радіостанцій Motorola з комплектуючими, 22 комплекти зарядних пристроїв до ручних радіостанцій, а також 16 потужних антен для покращення якості зв’язку.

“Ми купуємо засоби зв’язку з початку роботи нашого Центру. Можемо навіть сказати, що маємо експертизу у цій темі, налагодили стосунки з підрядниками, наші волонтери добре орієнтуються у специфікаціях та технічних нюансах. — розповідає представниця SaveUkraineNow(SUN) Ярина Мельник. — Якщо раніше значна частина запитів була на ручні рації, то зараз є гостра потреба в комплектах автомобільних радіостанцій, підсилювальних антенах, ретрансляторах, також не спадає попит на додаткові батареї та джерела живлення”.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення SUN передав військовим засобів цифрового радіозв’язку загальною вартістю понад 23 мільйони гривень.

У волонтерському центрі кажуть, що окрім зв’язку на фронті також дуже треба БПЛА та акумулятори до них, а також автозапчастини.

Ми отримуємо дуже різні запити, у березні купували причеп для спецперевезень, зараз робимо акцент на засобах зв’язку,  дронах та оптиці. – додає волонтерка. – Ми вдячні нашим благодійникам, тим, хто з місяця до місяця підтримує нашу роботу одноденним заробітком, завдяки вам ми можемо забезпечувати наші прикарпатські підрозділи якісно та оперативно”.

Координаційний центр допомоги військовим Прикарпаття #SaveUkraineNow (SUN) створений після 24 лютого громадськими організаціями, бізнесами, разом з військовими, для забезпечення комплексної підтримки силам оборони з Івано-Франківської області  на передовій.  За цей час організація залучила понад 2,2 мільйона доларів допомоги.

SUN допомагає франківській бригаді ТРО (7 батальйонів), окремим стрілецьким батальйонам, окремій гірсько-штурмовій бригаді, окремій механізованій бригаді, бригаді тактичної авіації, спецпідрозділам НГУ та МВС, іншим військовими підрозділами з Прикарпаття. А також новим підрозділам та бригадам, що формуються на території Івано-Франківської області.

348354736 143130432086601 6675092468266093883 n scaled 1

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено