Івано-Франківськ

У Снятині відремонтували всі вулиці міста з асфальтним покриттям, окрім однієї

Ремонт доріг комунального значення проводиться за рахунок коштів з міського бюджету.

У Снятині відремонтували всі вулиці міста з асфальтним покриттям, окрім однієї

У Снятині заступник міського голови Василь Анатійчук прозвітував про поточний ремонт доріг комунального значення з асфальтним покриттям. На початку травня такі роботи розпочалися в самому місті. Про це повідомляє міська рада, пише ПІК.

“Наразі проведено ремонт всіх вулиць міста з асфальтним покриттям, окрім частини вулиці Кулачинська, де зараз ведуться ремонтні роботи газовою службою. Ремонт дорожнього покриття на цій вулиці буде продовжено відразу ж після завершення всіх робіт газовою службою”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, ремонтують дороги з асфальтним покриттям в населених пунктах громади. Зокрема, ремонтні роботи вже провели у селах Джурів, Новоселиця, Попельники, Будилів. При сприянні погодних умов впродовж наступних трьох тижнів планується провести ремонт всіх доріг комунальної власності Снятинської громади.

Також в громаді розпочали поточний ремонт доріг державного значення. Представники Служби автомобільних доріг, яка їх обслуговує, запевнили, що поточний ремонт дороги в напрямку міста Городенки зроблять вже найближчим часом. У напрямку міста Косів, дорожники планують провести ремонт у червні.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено