Івано-Франківськ

У Дніпрі росіяни вдарили по медзакладу: відомо про двох загиблих, 30 людей поранено (ВІДЕО)

У ніч на 26 травня Росія атакувала Дніпро ракетами та дронами.

1685098724 6689 scaled

У поліклініці Дніпра, в яку вранці поцілила ракета, надавали допомогу людям з психічними захворюваннями.

Про це у Телеграм, повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов, передає Укрінформ.

“Це колишня міська поліклініка №1 Дніпровської міськради, зараз – філіал Лікарні швидкої допомоги. Там працювали з психічно хворими людьми. Прийом був на першому і третьому поверхах”, – зазначив Філатов.

Кількість жертв обстрілу досі підраховують. Станом на 14:00 було відомо про двох загиблих. Щонайменше 26 людей поранені – серед них двоє дітей.1685098724 4302 scaled

За словами Філатова, на другому поверсі поліклініки розміщували внутрішньо переміщених осіб, але, за наявною інформацією, на теперішній час вони вже всі виїхали.

Також він зауважив, що, на щастя, саме під час атаки у медиків у закладі була перезмінка, інакше кількість постраждалих могла б бути більшою.

Мер висловив сподівання, що троє людей, які наразі не відповідають на телефонні дзвінки і вважаються зниклими безвісти, живі.

У патрульній поліції показали наслідки російського удару по поліклініці та ветеринарній клініці в Дніпрі. На відео – патрульний допомагає пораненим.

Оновлено о 16:35: очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що кількість поранених зросла до 30. 

“Вже 30 постраждалих, серед яких двоє дітей. З трьома людьми, які могли знаходитися тут, й досі немає зв’язку”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено