Івано-Франківськ

П’ять тисяч доларів отримала Городенківська громада на розвиток туризму

Громада перемогла з проєктом «Розвиток малого та середнього бізнесу: туристична інфраструктура Дністровського каньйону».

350256013 241996035113979 4469670353866445486 n scaled

Нещодавно у Київській школі економіки відбувся пітчинг проєктів в рамках навчального курсу «Ефективне залучення ресурсів та проєктний менеджмент під час війни». Команди з чотирьох громад України презентували свої напрацювання в галузях екології, освіти, медицини та у сфері туризму.

Перемогу отримала Городенківська громада та отримала п’ять тисяч доларів на розвиток туризму та туристичної інфраструктури.

Про це повідомив Ігор Чава начальник відділу координації розвитку туристичної інфраструктури в регіонах Державного агентства розвитку туризму України, пише ПІК. 

“Перемогли з проєктом «Розвиток малого та середнього бізнесу: туристична інфраструктура Дністровського каньйону». Мене вразила вмотивованість розробників цього проєкту, який дозволить розвивати туризм у громаді. Вітаю команду з перемогою, яка дасть їм можливістю втілити задумане. Рекомендую усім, хто планує займатися розвитком туризму у своїх громадах, переймайте досвід того, як добиватися поставленої цілі”, – написав Ігор Чава.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено