Івано-Франківськ

Тури у Хорватію “все включено”

У Хорватії клімат різний, але переважно м'який.

0 1

Тури у Хорватію “все включено”

Хорватія знаходиться на півдні Центральної Європи. Завдяки вдалому розташуванню туристи можуть легко дістатися цієї країни з будь-якого куточку світу як на автобусі, так і на машині. Українцям зараз, як ніколи, треба змінити обстановку, оздоровитися, відновити душевні сили, щоб після приїзду додому знову взятися за посильну роботу, волонтерство та інші корисні справи, що наближають перемогу України. Тури до Хорватії все включено ― це чудова можливість поїхати за кордон, пожити якийсь час на природі, насолодитися тишею і поправити здоров’я.

Де відпочити у Хорватії

Якщо ви вирішили поїхати до Хорватії, то можете у таких містах:

  1. Загреб. До столиці зазвичай приїжджають туристи, які хочуть насолодитися середньовічним духом, побачити старовинні споруди ― пишні собори, палаци, погуляти вузькими вулицями, відвідати парки.
  2. Медуліна. Це курорт з піщаним пляжем. Сюди приїжджають не лише ті, хто любить купатися та засмагати, а й спортсмени, які жити не можуть без екстриму. Тут є місця, де можна зайнятися дайвінгом.
  3. Міста Ровінь, Пула і Крк. Тут особливо яскраво виражена культура країни. Міста рясніють величезною кількістю старовинних замків, біля яких можна погуляти, зробити пам’ятні фото.
  4. Спліт. Це місто-курорт, де старі будинки стоять поряд із сучасними будівлями. Люди, які приїжджають сюди, обов’язково повинні відвідати храм Святого Домна, багатий палац Діоклетіана, а також старовинну фортецю, яка називається Кліс. Тут нерідко проходять різні міські фестивалі.
  5. Істрія. Це півострів, що пролягає поблизу Адріатичного моря. Сюди приїжджають люди, щоб скупатися у прозорій воді, насолодитися мальовничими краєвидами. І найцікавіше: звідси можна всього за пару годин доплисти до Венеції, якщо ви захочете окрім Хорватії побачити Італію. Клімат на півострові м’який, без сильної спеки. Піщаних пляжів тут не знайдете ― місця для відпочинку біля моря вистелені галькою.
  6. Макарська. Це містечко, яке славиться великою кількістю ресторанів, барів, кафе, де можна скуштувати національні страви, спробувати вишукані продукти. Тут розташовані коштовні п’ятизіркові готелі та центри для спа-процедур.
  7. Середня Далмація. Це курортне місто, куди приїжджають люди похилого віку, сім’ї з маленькими дітьми. Є багато місць, обладнаних для тихого відпочинку та гарного проведення часу.
  8. Ловран та Опатія. Це прекрасні міста, де є чимало санаторіїв. Туристи тут можуть пройти різні програми лікування, щоби вилікуватися від хронічних захворювань, подихати кришталево чистим повітрям, покращити загальне самопочуття.
  9. Також ви можете відвідати Плітвіцькі озера. Це парк ― національне надбання країни. У ньому налічується щонайменше 1200 назв різних рослин. Тут можна відпочити душею: численні каскади, озера, водоспади, гори ― все це наповнює силою, радує око і дозволяє дихати на повні груди.

У Хорватії ви знайдете саме той відпочинок, про який мріяли. Ви зможете купатися в морі, лежати в тіні сосен, лікуватися та поправляти своє здоров’я, гуляти по відомих місцях, займатися спортом.

Клімат

У Хорватії клімат різний, але переважно м’який. У місцевості, яка знаходиться біля Адріатичного моря ― середземноморський клімат. На тій території гори захищають курорт від сильних вітрів. Осінь, весна тут дуже теплі, бувають без дощів. Взимку буває дощ, і сніг. Температура повітря не падає нижче +10 °C. У північній частині ― континентальний клімат.

Як вибрати готель у Хорватії

При виборі готелю звертайте увагу на:

  1. Сезон. Влітку, а також узимку сюди стікаються туристи, тому вартість проживання стає більшою. Найкраще до Хорватії їхати навесні чи восени ― це оксамитовий сезон, коли можна відпочити недорого та отримати масу задоволення.
  2. Розташування. Ті готелі, які були побудовані на першій береговій лінії, коштують дорожче за ті, що знаходяться далеко від моря.
  3. Кількість зірок. Від того, скільки зірок у готелі, залежить комфорт вашого проживання. Це впливає й на ціни. Ви можете підібрати найкращий варіант для себе, який влаштовуватиме вас за всіма зручностями та вартістю.

Ви можете замовити тур до Хорватії на сайті Фарватер, щоб найближчим часом вирушити на відпочинок до цієї мальовничої країни. Ми пропонуємо великий вибір путівок на будь-який смак та гаманець, підібрати гарний варіант зручно завдяки фільтру “Календар цін”.

Партнерський матеріал 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено