Івано-Франківськ

На Харківщині трагічно загинули двоє молодих курсантів: ДСНС проводить розслідування

У відомстві заявили, що більше інформації буде після закінчення розслідування.

На Харківщині трагічно загинули двоє молодих курсантів: ДСНС проводить розслідування

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій України повідомили, що через загибель двох курсантів Національного університету цивільного захисту на Харківщині триває службове розслідування, пише ПІК.

«Вчора на Харківщині сталася трагедія, яка забрала життя двох молодих хлопців. Комісія апарату ДСНС вже проводить службове розслідування. Наразі 4 людини, відповідальні за навчальний процес, відсторонені. Ми зацікавлені у тому, щоб винні отримали справедливе покарання. Це великий біль та непоправна втрата»,йдеться в повідомленні ДСНС у фейсбуці.

Нагадаємо, що напередодні на сторінці Національного університету цивільного захисту з’явилося повідомлення, що «в одному з підрозділів ДСНС України у Харківській області сталася надзвичайна подія, а саме детонація вибухонебезпечного предмету, тип якого встановлюється. На жаль, внаслідок події загинули двоє співробітників ДСНС».

«Суспільне.Харків» повідомляє з посиланням на свої джерела, що вибух стався, коли двоє хлопців «намагалися прибрати вибухову речовину зі снаряда, щоб зробити муляж».

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено