Івано-Франківськ

Відтепер франківців пускатимуть в шкільні укриття під час повітряної тривоги

Під час навчального процесу укриття в школах були закриті для сторонніх.

3349fb4a04be9b24924c8bf7fabf3088 scaled

В Івано-Франківську відкрили шкільні укриття для усіх бажаючих.

Про це на брифінгу повідомила заступниця міського голови, директорка Департаменту освіти та науки Вікторія Дротянко, пише ПІК.

“Завершилося навчання в школах і відповідно, з понеділка, ми можемо офіційно пускати всіх бажаючих в шкільні укриття . Під час навчального процесу ми цього не маємо права робити. В кожній школі визначений відповідальний, який під час початку повітряної тривоги, має відкрити укриття і впустити всіх бажаючих в укриття“, – зазначила посадовиця.

За словами Вікторії Дротянко, після оголошення відбою, відповідальна особа повинна простежити, щоб всі покинули укриття, адже деякі з них знаходяться на першому поверсі шкіл.

“Всі бажаючі, які не змогли потрапити, або не знають де знаходяться укриття, зможуть зателефонувати відповідальному. Номер телефону є на приміщенні школи, чи паркані при вході. Відповідальний, переважно це сторож, який чергує і вдень, і вночі”, – додала Дротянко.

Вона також зазначила, що перший місяць літа дитячі садочки працюють, тому там укриття поки закриті. Сторонніх туди не впускають.

” Після завершення роботи дитячих садочків, така ж сама робота буде налагоджена і в садках”, – підкреслила заступниця міського голови.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено