Івано-Франківськ

Внаслідок підриву окупантами Каховської ГЕС затоплені позиції військових підрозділів РФ – Міноборони

Росія вчинила черговий злочин, здатний спричинити серйозну екологічну та гуманітарну катастрофу.

Внаслідок підриву окупантами Каховської ГЕС затоплені позиції військових підрозділів РФ – Міноборони

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомила, що підрив Каховської ГЕС спричинив затоплення позицій російських військових підрозділів та може призвести до масштабного змиву російських мінних полів і їх детонації у хаотичному порядку, пише ПІК.

“Зараз у критичному становищі перебувають мирні жителі тимчасово окупованих населених пунктів Херсонщини та Криму, оскільки знищення дамби позбавило їх прісної води. Окрім того, затоплено позиції російських військових підрозділів, що може призвести до масштабного змиву російських мінних полів та їх детонації у хаотичному порядку”,написала вона у Телеграм.

Додамо, що внаслідок підриву російськими загарбниками Каховської ГЕС у зонах підтоплення в Херсонській області спостерігається підвищена небезпека від вибухонебезпечних предметів.

“Ситуація, що склалась внаслідок техногенної катастрофи, вчиненої Росією унаслідок підриву греблі Каховської ГЕС, вивчається Державною спеціальною службою транспорту МО України. Попереджаємо місцеве населення у зоні підтоплення про підвищену небезпеку від вибухонебезпечних предметів”, – попередили у Міноборони.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено