Івано-Франківськ

Секретний наказ: Кім Чен Ин заборонив самогубства у Північній Кореї

Кількість самогубств у країні зросла приблизно на 40% у порівнянні з минулим роком.

Секретний наказ: Кім Чен Ин заборонив самогубства у Північній Кореї

Кім Чен Ин видав секретний наказ місцевій владі запобігати самогубствам після того, як дані показали збільшення кількості людей, які покінчили життя самогубством цього року. Про це пише ПІК з посиланням на Букви.

“У Північній Кореї існує багато факторів внутрішніх заворушень через труднощі людей”, — заявили у службі, додавши, що насильницькі злочини також зростають, оскільки люди намагаються звести кінці з кінцями.

Кім Чен Ин офіційно визначив самогубство як “акт зради соціалізму” та наказав місцевим органам влади вжити превентивних заходів.

Конфіденційне розпорядження про запобігання самогубствам було видано на екстрених зустрічах у кожній провінції лідерів партійних комітетів на провінційному, міському та окружному рівнях, повідомив представник північно-східної провінції Північний Хамгьон корейській службі RFA на умовах анонімності з міркувань безпеки.

“Наша зустріч проходила в будівлі провінційного партійного комітету, розташованому в районі Пхохан міста Чонджін. Було виявлено велику кількість випадків самогубств у провінції, і деякі посадовці… не змогли приховати своїх тривожних виразів”, — сказав він.

У наказі Кім Чен Ина наголошується, що місцеві урядовці повинні взяти на себе відповідальність за запобігання самогубствам у своїх юрисдикціях.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено