Івано-Франківськ

У Франківську на Галицькій облаштовують тротуар із велодоріжкою

Широкий тротуар із велодоріжкою облаштовують комунальники на вулиці Галицькій в Івано-Франківську.

347260342 838533751176216 1150225955163269174 n scaled

Шматок пішохідної зони від повороту на Галич і до зупинки громадського транспорту «Радіозавод» вже зовсім скоро буде без болота та вибоїн.

Реконструкцію цієї території на вулиці Галицькій планували зробити віддавна. Тут і справді до зупинки мешканцям цього мікрорайону було складно дійти. А велосипедистам не було де проїхати.

Тепер і тротуар, і велодоріжку продовжать від повороту на Галицькій, пише ПІК з посиланням на сайт міського голови.

 «Ширина дозволяє, ми можемо облаштувати і зручну велодоріжку, де два велосипеда можуть зручно собі розминутися, і також зручний тротуар. Аналогічне покриття, безшовна плитка, виходить гарно. На всіх з’їздах робимо пониження. Буде природний нахил, ми не маємо можливості зробити підняті переходи, але ми виходимо фактично до виїздів з дворів. Тому і велосипедисти, і пішоходи можуть безперешкодно тут пересуватися», – розповідає перший заступник директора Департаменту благоустрою Ігор Сенчук.

Попри війну в Україні місто повинно ставати кращим, впевнений міський голова Руслан Марцінків.

«Давно люди просили зручного тротуару, адже тут було велике болото. Бо є одна зупинка, внизу друга зупинка, де поворот в мікрорайон Пасічна. Фактично потреба в оновленні назріла давно. Минулого року ми зробили благоустрій біля самої зупинки, тут де розвертаються і тролейбуси, і комунальні автобуси. І тому дуже важливо було продовжити цей тротуар та велодоріжку. Продовжуємо робити благоустрій, завдяки нашим Збройним силам України, що ми є український тил, ми маємо можливість працювати, маємо можливість робити Франківськ кращим», –  каже Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

А ще біля тротуарів на Галицькій, обіцяють комунальники, облаштують газон.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено