Івано-Франківськ

У Франківську встановили пам’ятний барельєф онкохірургу Володимиру Романчуку

Володимир Романчук - Заслужений лікар України.

FB IMG 1687003905825 scaled

У Прикарпатському обласному клінічному онкологічному центрі відкрили та освятили барельєф заслуженому лікарю України, керівнику цього закладу у 1991-2022 рр., онкохірургу Володимиру Романчуку.

Про це повідомляє Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА, пише ПІК.

FB IMG 1687003918377 scaled

“Минуло вже майже півроку як від нас пішов мудрий наставник, добрий порадник, висококваліфікований онколог та щирий друг – зазначив керівник ДОЗ ОДА. – Ця людина зуміла поєднати в собі найкращі людські якості, керівні здібності та лікарську гуманність і людяність. – Володимира Романовича знали і поважали не тільки на теренах Прикарпаття, а й в інших куточках України. І світла пам’ять про цю людину з великої букви завжди житиме і в наших серцях” – запевнив Ігор Дмитренко.

Після себе знаний онколог залишив не тільки світлі спогади, але й неоціненний внесок у розвиток онкологічної служби не лише Прикарпаття, а й України в цілому. Позаяк він був відомий своїми новаторськими підходами та методиками до діагностики і лікування хворих онкологічного профілю.

Варто зазначити, що серед високих досягнень Володимира Романчука: звання “Заслужений лікар України” ( 2005 р.), медаль “За заслуги перед Прикарпаттям” (2015 р.). А у 2016 році його визнали лауреатом Всеукраїнської відзнаки “Головний лікар року – 2016”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено