Івано-Франківськ

“Інспектор Марцінків”: мер Франківська перевірив Миру, Молодіжну, “Будівельників” та Гоголя (ФОТО)

Ранок 20 червня для міського голови Івано-Франківська розпочався з традиційної інспекції.

1 17 scaled

Цього разу мер Марцінків разом із профільним заступниками вирушили на велосипедах із центру міста та заїхали аж до Гоголя, розповідає ПІК.

2 17 scaled

Традиційно перевіряв стан благоустрою в місті. Зокрема, дивилися, де можна щось доробити та давав доручення профільним керівникам.

3 13 scaled

Отже:

  • КП “Муніципальна дорожня компанія” має поправити бордюр на Донцова (навпроти Прокуратури) та вирівняти стовпчики на Донцова, 4а. Прибрати тротуари на Миру. Зробити вулицю Покутську. Залатати ями біля ліцею №22, а також заасфальтувати ями біля садочка «Квітка Карпат». Защебенити вулицю Гоголя та ями на Молодіжній. А також защебенити вул. Любачівського. Провести ремонт заїздів від початку вулиці Івасюка до будинку №19 з обох боків. Вирівняти дорожні знаки біля школи №5.
  • Департамент благоустрою Івано-Франківської міської ради моє облаштувати невеличкий сквер на вулиці Палія, а на розі Миру та Палія встановити дитячий майданчик. 🛝Зробити проїзд у дворі на Івана Павла ІІ, 10 та зробити двір на Івана Павла ІІ, 19. Запланувати проїзд до Івана Павла ІІ, 20 і облаштувати його бруківкою.
  • КП Благоустрій має покосити на Молодіжній, 52 навпроти будови.
  • Михайло Смушак облаштувати паркувальні місця біля 22 ліцею
  • УТіЗ ІФ (офіційна група управління транспорту та зв’язку ) має встановити зупинку на Миру, 77.
  • КП “Комфортний дім” Івано-Франківськ ліквідувати ями бітумізатором «Крокус» на Івана Павла ІІ від будинку 4. Заробити ями на Івана Павла ІІ, 21. Ліквідувати наслідки вандалізму на Миру.

4 7 scaled

«Також під час інспекції перевіряли укриття. Зайшли в ліцей №22 та садочок №28 «Квітка Карпат». Також були в спортзалі ліцею №22», – наголосив Руслан Марцінків.

6 4 scaled

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено