Івано-Франківськ

Як купити квиток на автобус онлайн: покрокова інструкція

Коли час обмежений, і ви не хочете витрачати його даремно, доводиться шукати методи, як його заощадити.

komfortabelnyj avtobus scaled

Сьогодні популярністю користуються онлайн-покупки різних товарів. Квитки на автобус також можна купити онлайн, це дуже зручно і доступно в будь-який час. Вам потрібен лише доступ до Інтернету і кілька хвилин вільного часу. Головне, що замовлення можна зробити в будь-який час і в будь-якому місці. Вам навіть не доведеться надовго відволікатися від роботи або відпочинку.

Як знайти сервіс для купівлі квитків онлайн

Для початку потрібно вибрати сервіс, за допомогою якого ви легко зможете замовити квитки на автобус. Дуже важливо знайти дійсно хорошу компанію, в надійності якої ви можете бути впевнені. Займіться її пошуком заздалегідь, а не в останній момент, за кілька днів до виїзду.  Є кілька способів, як знайти сервіс, що допомагає придбати квитки на автобус для поїздок різними маршрутами:

  1. запитайте в друзів і знайомих, які вже користувалися сервісами для купівлі проїзних документів онлайн і залишилися задоволені купівлею та самою поїздкою;
  2. прочитайте відгуки досвідчених мандрівників в Інтернеті, якими саме інструментами вони користувалися для купівлі квитків на автобус;
  3. знайдіть сервіси для замовлення місць в автобусі та вивчіть, що саме вони пропонують, і наскільки їхня пропозиція відповідає вашим запитам.

Не довіряйте першим-ліпшим компаніям в Інтернеті, особливо, якщо поїздка тривала, а проїзд дорогий. Користуйтеся перевіреними сервісами.

Як купити квитки на автобус онлайн

Коли визначитеся, як і де хочете купити квитки на автобус, зайдіть на сайт, знайдіть відповідну сторінку з пошуком і зробіть кілька послідовних кроків:

  • Напишіть у пошуковому полі назву міста, з якого плануєте виїзд. Навіть якщо це рейсовий автобус, він все одно з’явиться серед результатів, де ваше місто буде однією із зупинок.
  • У відповідних полях введіть назву міста, до якого плануєте приїхати.
  • Виберіть дату виїзду. Якщо ви ще не визначилися, коли саме хочете їхати, прочитайте поради мандрівників, у які дні найвигідніше планувати поїздку. Можете переглянути варіанти транспорту за кілька днів, і потім уже визначитися з вибором.
  • Напишіть кількість пасажирів, а також вкажіть, дорослі це чи діти, щоб побачити точну ціну квитків з урахуванням знижок для дітей.
  • Дочекайтеся результатів. Ви побачите перелік рейсів із зазначенням місця відправлення, часу відправлення і прибуття, часу в дорозі та вартості проїзду.
  • Перевірте наявність вільних місць в автобусах і маршрутках.
  • Виберіть того перевізника, який пропонує зручний маршрут, прямий рейс і приємну ціну на свої послуги.
  • Далі заповніть обов’язкову форму з особистими даними, які у вас запросить сервіс, і надішліть замовлення на обробку.
  • Виберіть, яким способом вам буде зручно оплатити і відразу ж переведіть гроші за проїзд.

Щойно покупка буде оплачена, ваші місця в транспорті стануть недоступними для інших покупців. Ця інформація одразу ж надійде в загальну базу і буде відображена на сторінці пошуку на офіційному сайті перевізника і сайті-агрегаторі.

При купівлі квитків онлайн ви отримуєте лист на пошту, в якому міститься електронний квиток. Його не потрібно роздруковувати або міняти на паперовий у касах автовокзалу. Іноді компанія-перевізник може вказати, що потрібен друк проїзного документа, але таке буває рідко. Найчастіше під час посадки достатньо квитка у вашому смартфоні. Просто покажіть його на екрані і можете вирушати в подорож своєї мрії.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено