Івано-Франківськ

“Розбір польотів” у Косівському райвідділку: керівники – відсторонені, триває розслідування

Очільник Нацполіції призначив комісію з перевірки діяльності відділу.

1 18 scaled

21 червня до Косівського РВП на зустріч з місцевими мешканцями прибув начальник ГУНП в Івано-Франківській області Сергій Безпалько. Люди висловились щодо неналежно вжитих превентивних заходів поліцейськими щодо раніше судимого громадянина, який кілька днів тому був затриманий за тяжкий злочин — зґвалтування та вбивство 9-річної дівчинки.

Про це повідомляє ПІК із посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.

“За результатами зустрічі керівник поліції області прийняв рішення про відсторонення від виконання обовʼязків на час проведення службового розслідування начальника Косівського РВП та його заступника з превентивної діяльності. Вже покладені обовʼязки на нових керівників з апарату ГУНП“, – йдеться у повідомленні.

5 5

Т. в. о. Голови Національної поліції України Іван Вигівський призначив проведення комплексної перевірки службової діяльності всього відділу поліції. До складу комісії включені представники центрального апарату НПУ.

“Просимо громадян долучатися до співпраці — надавати інформацію, скарги та повідомлення, які будуть використані при проведенні службового розслідування. Результати роботи комісії та подальші кадрові рішення будуть доведені громадськості”, – наголосили у поліції області.

Нагадаємо: правоохоронці оперативно затримали підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві 9-річної дівчинки. Фігуранту оголосили підозру у вчиненні тяжкого злочину, а також суд на час розслідування обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави. За вчинене чоловікові загрожує покарання до довічного позбавлення волі.

DSC 0392 scaled

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено