Івано-Франківськ

Сили оборони України продовжують ведення наступальних дій на двох напрямках

Йдеться про Мелітопольський та Бердянський напрямок.

01f85518f23853fa7561ab1c6bfd44a2a213d8ab scaled

Сили оборони України продовжують ведення  наступальних дій на Мелітопольському та Бердянському напрямках. Протягом минулої доби мали частковий успіх, закріплювались на досягнутих рубежах та вирівнювали лінію фронту.

Про це повідомляє заступниця міністра оборони Ганна Маляр, пише ПІК.

“На сході наші оборонці продовжують стримувати масштабний наступ російських військ на Лиманському та Бахмутському напрямках. Особливо важкі бої тривають на Лиманському напрямку в районах Ямполівка та Серебрянське лісництво Донецької області. На напрямку Білогорівка – Шипилівка, наші війська вели наступальні дії, мали частковий успіх. Зараз закріплюються на досягнутих рубежах”, – йдеться у повідомленні.

Заступниця міністра каже, що схід залишається основним напрямком наступу противника. Адже мета – вийти на кордони Донецької та Луганської областей. Поблизу Бахмута ситуація незмінна, щодня відбуваються по декілька бойових зіткнень, лінія стабільна.

“Загалом на сході наші війська міцно тримають позиції, відбиваючи постійні ворожі атаки та завдаючи окупанту максимальних втрат”, – підсумувала Маляр. 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено