Івано-Франківськ

Ми впевнені в успіху контрнаступальних дій – Зеленський

Контрнаступ влада оцінює позитивно.
130161713 l11 4353

Фото – ВВС

Президент Володимир Зеленський заявив, що контрнаступ українських сил відбувається непросто, але він буде схожим до наступальних дій восени.

Про це Зеленський сказав в інтерв’ю ВВС, пише ПІК.

 “Контрнаступ ми оцінюємо позитивно. Не все просто, бо є ті чи інші складнощі. По перше, вся наша земля замінована, навіть там, де ми деокупували нашу територію – майже двісті тисяч квадратних кілометрів нашої землі заміновано. Тому і контрнаступальні дії відбуваються непросто”, – зазначив Зеленський.

Зеленський додав, що впевнений в успіху контрнаступальних дій.

“Кроки хотілося б робити більшими, вони трішки менші, але ви знаєте: той, хто бореться – поборе, і той, хто стукає у двері, тому відкриють. Тому в будь-якому випадку, ми впевнені в успіху контрнаступальних дій. Восени у нас були відповідні контрнаступальні дії і здавалось, що це уповільнений процес. Але в якийсь момент всі побачили, як ми стрімко почали просуватись вперед. Так само буде і тут. Ми мотивовані. Російським військовим погрожує їхнє керівництво. Вони знають, що якщо вони будуть відступати, їх просто будуть вбивати”, – сказав Зеленський.

За його словами, Росія робить щоденно страшні трагедії в Україні.

“Хтось каже, що вони таким чином хотіли запобігти нашому контрнаступу. Ну, я вам скажу чесно, не вірте такій інформації. Росія це робить щоденно. Вона щоденно підриває нашу інфраструктуру, б’є ракетами тощо. Такими діями вони не зупинять нас, а навпаки розлютять людей”, – підкреслив Зеленський.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено