Івано-Франківськ

Кутова кухня – зручна робоча зона у формі трикутника

Купівля класичної кухні – це найпоширеніший варіант облаштування стандартного приміщення.

У разі наявності нетипового архітектурного простору або для малогабаритного приміщення оптимальним рішенням буде покупка кутової кухні. Вона успішно розв’язує питання компактного розташування меблів без шкоди функціональним особливостям. Інтернет-магазин «Дубок» пропонує придбати найкращі кутові кухні за оптимальною ціною на меблевому ринку.

kuhna kutova margo margo 28h21 vip 76456 gallery.jpg?v=0Роль кутової кухні в організації інтер’єра

Кутова кухня – це насамперед раціональна організація робочої зони в приміщенні, причому незалежно від його габаритів. За своїми функціональними можливостями такий варіант конструкції має багато переваг, оскільки:

  1. Ідеально вбудовується в кут і не залежить від рівності двох стін.
  2. Не захаращує простір кухні, адже знаходиться ніби осторонь.
  3. Компактно розміщується в приміщенні, заощаджуючи дорогоцінний метраж.
  4. Утворює в цій зоні дуже зручний для господині робочий трикутник. У такому разі холодильник, мийка, плита знаходяться на відстані витягнутої руки, що дуже економить час і сили господарки.

Кутові кухні – добрий приклад зонування простору. Завдяки вбудованому гарнітуру утворюється виділена робоча «територія» з одного боку кімнати, а в іншій ставляться стіл та стільці для обідньої зони.

Як вибрати гарнітур для кухні

Відправними критеріями є надійність та якість матеріалу. Це запорука тривалого терміну використання меблів. Фахівці рекомендують купувати корпуси, панелі фасадів та комплектуючі з високими експлуатаційними характеристиками. У такому разі вони справляються з інтенсивним впливом пари, води, не бояться ударів, сколів, агресивних середовищ, але водночас бюджетні за вартістю. Компанія «ДУБОК» — це відповідальний продавець, який ретельно підбирає асортимент продукції. Вона довгий час співпрацює з виробниками меблів, котрі використовують для фасадів якісні МДФ, для корпусів – міцні ДСП, ЛДСП. Матеріали відповідають усім вимогам експлуатації, дуже прості в догляді.

Важливо! Купуючи кухонний гарнітур, обов’язково вибирайте якісну фурнітуру. Від її стану залежить не тільки зовнішній вигляд фасаду, а й термін експлуатації меблів загалом.

kuhna alina 27h29 svit mebliv 124840 product.jpg?v=0

Стилістичні пропозиції сучасних моделей

Сьогодні пропонується широка варіативність кутових меблів для кухні. Серед найпопулярніших варто зазначити:

  1. Класичні гарнітури. Вони мають дуже привабливі зовнішні фасади з природною текстурою. Такі меблі відрізняються підбором благородних, спокійних кольорів панелей.
  2. Комплекти в стилі прованс. Це фасади, які підкуповують своєю лаконічністю та простотою. Вони мають приємні відтінки лаванди, квітів та зелені, натуральність яких може бути підкреслена ефектом вигоряння на сонці.
  3. Меблі в стилі модерн. Вони відрізняються блиском і шиком фасадів. Мають широку лінійку кольорів.

Багатий та різноманітний асортимент у каталозі онлайн-магазину «Дубок» дозволить кожному стати дизайнером свого кухонного простору. Вибирайте практичну робочу зону у формі трикутника, що відповідає всім вимогам зручності.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено