Івано-Франківськ

Для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на Прикарпатті необхідно 20 млн. грн

Негода, що вирувала на території нашої області, наробила чимало лиха.

20200614092700 4112

16-17 та 23-24 червня на Івано-Франківщині відбулось різке підняття рівня води в гірських річках та потічках. Це завдало значних матеріальних збитків об’єктам дорожнього, водного господарства та населенню.

Про це йшлося під час засідання Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування. Очолив засідання Олег Бондаренко, Голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування, розповідає ПІК

Потужні опади розмили та пошкодили 11 автомобільних доріг загального користування місцевого значення та комунальні дороги у Верховинському та Надвірнянському районах.

Станом на сьогодні забезпечено проїзди до всіх населених пунктів, крім того тривають відновлювальні роботи.

Для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, на територіях вищезазначених районів необхідно 19,4 млн. грн., а для виконання робіт із запобігання надзвичайним ситуаціям природного характеру 89,9 млн. грн.

negoda na prykarpatti 3 scaled

23-24 червня стихія нанесла шкоди й іншим районам області, а саме Косівському та Івано-Франківському. Відтак, на території Косівської міської територіальної громади були підтоплені житлові будинки, пошкоджене дорожнє покриття та підмито комунальні дороги.

На території Івано-Франківського району підтоплено 35 дворогосподарств.

Станом на зараз інформація про наслідки стихії та розмір завданої шкоди уточнюється. Надалі прийматимуться рішення щодо повної ліквідації наслідків негоди.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено