Івано-Франківськ

На Закарпатті вихователь дитячого будинку хотів продати дитину за кордоном (ФОТО)

За даними слідства, зловмисник підшукував батьків із маленькими дітьми і переконував продати їх для усиновлення в одну з країн ЄС.

На Закарпатті вихователь дитячого будинку хотів продати дитину за кордоном (ФОТО)

На Закарпатті правоохоронці затримали місцевого жителя, який намагався переправити дитину у країну Європейського Союзу і продати за $25 тис. Про це повідомив Офіс генерального прокурора, пише ПІК.

“Чоловіка затримали на українсько-словацькому кордоні. Він разом із матір’ю і хлопчиком намагався перетнути контрольний пункт пропуску “Малі Селменці”, – йдеться у повідомленні. 

Чоловік мав досвід роботи в освітніх закладах. Під час спілкування з батьками – “потенційними продавцями” – наводив достатньо аргументів, чому дитині в умовах війни буде краще виїхати з країни. Підозрюваний знайшов жінку з Житомира.

За продаж її однорічного сина обіцяв $5 тис. Попередньо надав аванс – $1 тис. Загалом оборудка з дитиною повинна була принести $25 тис, повідомила прокуратура. Підозрюваному обрали запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Відомо, що до затримання чоловік вже встиг реалізувати щонайменше три таких “продажи дітей”. Продавцем дітей за кордон, якого затримали на пункті пропуску у Закарпатській області, виявився вихователь дитячого будинку Денис Вароді. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола.

1148866 2 w 1000 scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено