Івано-Франківськ

Нардепка Оксана Савчук хоче взяти на поруки голову Тернопільської облради, якого затримали на хабарі

Нардепка прийшла підтримати Головка.

ec07cbe8bf73e73d

Сьогодні, 28 червня, у Вищому антикорупційному суді обирали запобіжний захід голові Тернопільської облради Михайлові Головку.

Прокурор просить для Михайла Головка застосувати запобіжний захід тримання під вартою строком на 60 діб. Або альтернативу – заставу у розмірі 13 мільйонів гривень. Таку суму визначили з огляду на майновий стан підозрюваного.

Натомість адвокат просить зменшити розмір застави до мільйона гривень.

Як повідомляє, Центр протидії корупції, свободівця прийшла підтримати народна депутатка Оксана Савчук. Вона висловила бажання взяти Головка на поруки.

Oksana Savchuk

Нагадаємо,

НАБУ і Спеціалізована антикорупційна прокуратура затримали голову Тернопільської облради та двох заступників голови Тернопільської військово-цивільної адміністрації на одержанні неправомірної вигоди.

За даними слідства, затримані вимагали майже 1,8 млн грн у власника підприємства за підписання актів виконаних робіт з будівництва та ремонту інфраструктурних об’єктів комунальним підприємством Тернопільської облради. Також за ці кошти вони обіцяли погасити борг Тернопільської ОВА перед цим ТОВ, за роботи, які вже виконані та прийняті в 2022 році.

Сума неправомірної вигоди становила 5-10% «відкату» за повернення заборгованості за виконані роботи.

Після передачі третього траншу у розмірі понад 600 тис. грн голову Тернопільської обласної ради та двох заступників голови Тернопільської військово-цивільної адміністрації затримали «на гарячому».

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено