Івано-Франківськ

У Калуській громаді розв’язку перед Пійлом будуть переоблаштовувати

Наступними кроками буде встановлення нових знаків і нанесення розмітки.

FB IMG 1688062943581 scaled

29 червня, перед початком пленарного засідання 47-ї сесії Калуської міської ради керівник місцевого відділу поліції Сергій Харін повідомив, що вдалося зробити, аби зменшити ймовірність виникнення ДТП на кільцевій розв’язці при виїзді з міста в напрямку Пійла.

Нагадаємо, з такою пропозицією депутати зверталися під час попередньої сесії; тоді саме трапилась резонансна аварія, в якій загинув мотоцикліст і травмувалась його пасажирка.

До балансоутримувча, до підприємства, яке обслуговує дорогу, направили листи з пропозицією обстежити ділянку дороги М 10 в межах міста Калуша «з метою виявлення існуючих та потенційних ризиків виникнення ДТП і надання рекомендацій щодо їх запобігання».

“Представники підприємств дуже обмежені у праві встановлювати додаткові штучні перешкоди на даній ділянці (оскільки, це дорога державного значення).  Однак, за результатами виїзду запропоновано на ділянці дороги в районі Хотіня встановити додаткові дорожні знаки(«обгін заборонено» і «напрямок дорожнього руху»). Також запропонували переглянути існуючу схему організації дорожнього руху на кільці і внести відповідні корективи”, – зауважив Сергій Харін.

Наступними кроками буде встановлення нових знаків і нанесення розмітки, що повинно зменшити ризики виникнення ДТП.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено