Івано-Франківськ

СБУ затримала нардепа від Європейської солідарності на хабарі 50 тисяч доларів (ФОТО)

Депутат хотів за гроші "допомогти" іноземцю.

СБУ затримала нардепа від Європейської солідарності на хабарі 50 тисяч доларів (ФОТО)

СБУ викрила чинного нардепа Сергія Алєксєєва від Євросолідарності, який за $50 тисяч обіцяв “відмазати” іноземця від екстрадиції.  Він “гарантував”, що використає власні зв’язки у суді, щоб там скасували рішення Державної міграційної служби України про відмову у наданні іноземцю статусу біженця, пише ПІК.

“Співробітники СБУ задокументували факт отримання нардепом 20 тис. дол. США – першої частини грошової винагороди і викрили його на одержанні другого «траншу» у розмірі 30 тис. дол. США”, – йдеться у повідомленні.

Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Алєксєєва загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

До слова, “Європейській солідарності” нічні обшуки у нардепа Алєксєєва назвали “продовженням провокацій і тиску на представників партії”.

  • “Сьогодні вночі, в найкращих традиціях НКВДистських трійок, у народного депутата Сергія Алєксєєва співробітники ДБР та СБУ провели обшуки, які відбулися без постанови суду, з невнятними поясненнями про негайну необхідність провести слідчі дії. Під час обшуку було вилучено закордонні паспорти, телефони, гроші”, – йдеться у повідомленні.

“ЄС” розцінює ці дії як продовження політичних провокацій, спрямованих на дискредитацію політичної сили і залякування її представників та перешкоджання діяльності народного депутата.

Читайте також у ПІК:

 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено