Івано-Франківськ

Вперше за останні місяці експрезидент Грузії Саакашвілі показав, як виглядає (ФОТО)

Схудлий та на лікарняному ліжку він шокував своїм станом.

357558061 659839642844883 5705729032467748927 n 2 scaled

Третій грузинський президент Міхеїл Саакашвілі, який перебуває у в’язниці, показав, як виглядає під час дистанційного приєднання до судового засідання. На скріншотах видно, що він дуже схуд, і в нього випирають ребра. Про це пише ПІК з посиланням на Букви.

Вперше за кілька місяців Міхеїл Саакашвілі брав участь у судовому процесі. Він відповів на заяву лідерів “Грузинської мрії”, зокрема голови парламенту Шалви Папуашвілі. На думку експрезидента, усі, включно з євродепутатами, причетними до “кампанії дезінформації”, повинні просити вибачення.

“Виходить, що Європа має вибачатися, Європарламент – за вимогу мого звільнення. Хочу розповісти так званій голові Верховної Ради, ви повинні просити вибачення, що довели мене до такого стану. Ви довели мене до цієї ситуації, ви повинні просити вибачення перед євродепутатами, переді мною, перед моєю родиною, перед державою Україна”, – сказав він. 

Після цього він продемонстрував, у якому стані перебуває й навіть підняв футболку, щоби показати скільки ще втратив ваги. Стан здоров’я грузинського політика вже давно викликає занепокоєння.

“Я хочу сказати усім прихильникам, що зараз ми хочемо єдності, ми хочемо сили, ми повинні випромінювати силу, оскільки наляканий уряд випромінює слабкість, і я, можливо, фізично слабкий, але я дуже сильний всередині, я дуже крутий і натхненний, я дуже сміливий”, – додав Саакашвілі.

До слова, президент України Володимир Зеленський  доручив Міністерству закордонних справ викликати посла Грузії у Києві та висловити йому протест через тривале ув’язнення експрезидента Грузії, громадянина України Міхеїла Саакашвілі.

Він зазначив, що вкотре закликає грузинську владу передати Україні громадянина Саакашвілі для необхідного лікування і догляду.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено