Івано-Франківськ

У Білорусі раптово згорнули навчальні табори для окупантів (ФОТО)

Щонайменше три табори припинили функціонувати.

У Білорусі раптово згорнули навчальні табори для окупантів (ФОТО)

У Білорусі згорнули три табори підготовки російських окупантів. Там могли проходити навчання до 5 тисяч осіб. Про це пише ПІК з посиланням на УНІАН.

“Про це свідчать супутникові знімки Planet Labs.  На кадрах видно, що майданчики у районі полігону “Обуз-Лесновский” під Барановичами, “Лепельский” у Вітебський області, а також “Репища” під Осиповичами, що недалеко від Бобруйська демонтовані”, – йдеться у повідомленні.

На цих таборах підготовку могли одночасно проходити близько 5 тисяч окупантів: на полігоні “Обуз-Лесновский” – 3 тисячі осіб, “Лепельский” – 1,5 тисячі, “Репища” – 600 осіб.

Як зазначає військовий портал Defense Express, це далеко не всі табори, які РФ використала для підготовки мобілізованих, бо загальна кількість росіян на території Білорусі сягала 10-11 тисяч. А загальний план, за даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, охоплював можливість одночасного розміщення до 20 тисяч.

“Тобто скорочення таборів – це точно не те, що означало б збільшення кількості рашистів, які мали проходити тренування у Білорусі після мобілізації. Водночас остаточно говорити про те, що йде скорочення масштабів участі Мінська у цьому процесі доволі рано”, – йдеться у повідомленні.

1688646243 1750 scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено