Івано-Франківськ

У Франківську обвалилася частина пішохідного мосту на Набережній (ФОТО)

Це трапилося через різке підняття рівня води у річці Бистриця.

У Франківську обвалилася частина пішохідного мосту на Набережній (ФОТО)

У Франківську, у п’ятницю, сьомого липня частвоко впав міст на Пасічній. На місті обвалу працюють відповідні служби. Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків у Фейсбук, пише ПІК.

“Увага. Сильні зливи наробили біди в області. І не оминуло й Франківськ. Через різке підняття рівня води обвалилася частина пішохідного мосту на Набережній”, – написав він.

Очільник міста додав, що над відновленням пішохідного мосту працюватимуть працівники Локомотиворемонтного заводу.

На щасят, з людей ніхто не постраждав. Зараз міст перекритий. Проходу нема. На місці події є поліція та комунальні служби.
“Зараз рівень води досить високий. Після спаду – приступимо до робіт з відновлення цієї частини мосту. Поки вода прибуває. На жаль, є підтоплення в багатьох районах Івано-Франківської області. Відслідковуємо ситуацію по Франківській громаді”, – зазначив Руслан Марцінків.

358638320 679072520884173 4935899778240581578 n

Додамо, що внасідок сильних дощів та підняття рівня води у місцевих потічках підтоплено 787 дворогосподарств, підвальних приміщень, відкритих територій та місцевих доріг у п’яти районах області.  Станом на 18 годину рятувальники врятували 14 людей. Серед врятованих двоє дітей. 77 людей, зокрема 28 дітей, були евакуйовані з підтопленої території.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено