Івано-Франківськ

500 день війни: на фронті за минулу добу відбулося 36 бойових зіткнень

ЗСУ знищили 2 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня.

358110749 616390990673983 1999238386288792356 n scaled

Розпочалася 500 доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

Противник і надалі зосереджує основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

“Протягом минулої доби відбулось 36 бойових зіткнень”, – повідомили у Генштабі вранці 8 липня.

На Лиманському напрямку протягом доби противник вів штурмові дії та намагався витіснити наші війська із займаних позицій в районі північно-західніше Берестового Луганської області, успіху не мав.

На Бахмутському напрямку, під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники успішно відбили усі ворожі атаки в районі населеного пункту Берхівка Донецької області.

На Мар’їнському напрямку, під ворожими вогнем артилерії, наші захисники відбили усі атаки в районі міста Мар’їнка. Противник завдав авіаційного удару біля Красногорівки Донецької області. Здійснив обстріли населених пунктів Красногорівка, Мар’їнка та Побєда Донецької області.

“ЗСУ знищили 2 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 2 пункти управління, склад боєприпасів, 8 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 2 засоби протиповітряної оборони та 2 станції радіоелектронної боротьби противник”, – додають в Генштабі.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено