Івано-Франківськ

У Франківську попрощалися із полеглим бійцем Іваном Паранюком (ФОТО)

Івана Паранюка, який поклав життя за волю та незалежність своєї держави, поховали на Алеї Слави міського кладовища Івано-Франківська.

360116606 307060575178783 3595620742890467830 n scaled

Попрощатися з мужнім Захисником прийшли друзі, знайомі з Калуської громади та Івано-Франківська. Адже ці два міста для бійця були рідними: в одному навчався, в другому жив і працював. Та любив їх однаково, як і всю Україну, за яку й загинув.

Про це повідомив в мережі міський голова Калуша Андрій Найда, пише ПІК.

За своє життя 47 річний військовий працював дільничим інспектором Богородчанського районного відділу поліції, начальником відділу охорони Івано-Франківських магістральних електромереж, займався підприємницькою діяльністю у Калуші, в якому й проживав.

22 роки прожив у щасливому шлюбі з коханою дружиною. Народили та виховали двох дітей.

“Та життя родини змінилося після повномасштабного вторгнення ворога на українські землі. Іван Паранюк пішов добровольцем на фронт та став на захист рідної України. І боронив її мужньо та хоробро до останнього подиху, до останньої хвилини свого життя. Низький уклін та наша глибока вдячність Герою за жертовність в ім’я України! Світла пам’ять і вічна слава Герою Івану Паранюку!” – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено