Івано-Франківськ

Громада в скорботі: на війні загинув захисник із Болехівщини

У Болехівській територіальній громаді оголошено Дні жалоби

363007484 590576459918152 2242350887956077927 n scaled

Відстоюючи незалежність та територіальну цілісність  своєї країни, 20 липня неподалік від населеного пункту Шипилівка Луганської області загинув житель с. Козаківка. Рим Федір Петрович.

Про це інформує Болехівська міська рада, пише ПІК.

“Знову у скорботі перебуває наша громада… З фронту надійшла страшна звістка, яка сколихнула всю Болехівщину…Його життя трагічно обірвалося під час  мінометного обстрілу противника. Захиснику було 56 років…” – йдеться у повідомленні.

Старший солдат Рим Федір Петрович народився 18 березня 1967 року. Служив старшим стрільцем 1 відділення 1 взводу 2 стрілецького батальйону. Загинув під час мінометного обстрілу.

Траурна колона рухатиметься зі сторони Долини і до рідного дому військового в с.Козаківка, орієнтовний час виїзду траурного кортежу з м.Долина близько 16.00 год.

Уточнену інформацію про годину прибуття тіла бійця буде повідомлено згодом.

У зв’язку із загибеллю військовослужбовця, розпорядженням міського голови у громаді 24 та 25 липня оголошуються Дні жалоби. Скасовуються всі заходи та забороняється звучання розважальної музики у закладах торгівлі і ресторанного господарства, в громадському транспорті.

У цей день слід приспустити Державний Прапор України з траурними стрічками на адмінбудівлях, будівлях підприємств, установ, організацій.

Підприємствам, установам, організаціям територіальної громади незалежно від форм власності рекомендовано обмежити використання музики та проведення розважальних заходів.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено