Івано-Франківськ

В Офісі Президента розповіли, чи бачать втому світу від війни в Україні

Такий наратив назвали російським та запевнили, що втоми серед українських партнерів немає.

В Офісі Президента розповіли, чи бачать втому світу від війни в Україні

В Офісі Президента наголосили, що наразі серед партнерів не спостерігається втоми від війни в Україні. Союзники України готові допомагати їй до перемоги у війні з Росією.  Про це в інтерв’ю УНІАН розповів заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква, пише ПІК.

“Це російський наратив. Росіяни почали одразу говорити про втому, коли зрозуміли, що їхні плани про три-п’ять днів, чи тиждень війни, не вдалися… Ми з вами спілкуємося в серпні 2023 року, понад 500 днів війни минуло. І ми не бачимо втоми ні з боку лідерів наших партнерів, не бачимо втоми з боку журналістів, не бачимо втоми з боку населення цих країн”, – сказав він.

Зокрема, заступник голови ОП зауважив, що наразі втоми немає навіть у тих країнах, де традиційно був присутній російський або радянський наратив.

За його словами, ці країни зараз поступово виходять на траєкторію конкретної практичної допомоги Україні.

“Тому я не бачу цієї втоми. І вона точно не настане, поки Україна не переможе. А коли Україна переможе, буде радість, що цивілізаційне добро перемогло архаїчне зло”, – сказав Жовква.

Він наголосив, що Україна має впевненість у тому, що допомога буде продовжуватись до перемоги, адже саме такі заяви чує від партнерів та не має підстав їм не довіряти.

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено